SEPTEMBER SEMINAR SERIES

FALL/WINTER 2017/18

To register, please visit members.kwsc.org, select 'Purchase Other Products', then add the seminar to your shopping cart.


Doug Leigh and Nutritionist, Kerri LaMarch

Date: Sunday, September 17th, 2017
Time: 12:30 – 3:40pm
Suggested to STAR/Comp Skaters
Price for Members skating in current season: $20
Price for Non-Members: $50

Schedule

12:30-1:15 pm    Group 1 45 min On-Ice
  Group 2 45 min Off-Ice
1:25-2:10 pm Group 1 45 min On-Ice
  Group 2 45 min Off-Ice
2:20-2:55 pm Group 1 35 min On-Ice
2:55-3:30 pm Group 2 35 min On-Ice
2:20-3:20 pm Coaches and Parents Off-Ice 

 


KWSC FREE SEMINAR SERIES - led by selected KWSC coaches

STAR and Comp skaters have choice between one (1) of the four (4) free seminars offered. Note, if your skater registers for a seminar and does not attend, they will be charged a $15 admin fee.

To register, please visit members.kwsc.org, select 'Purchase Other Products', then add the seminar to your shopping cart.

FALL

1) Spins and Jumps (with Ian Beharry and Dianne Rouleau)
Date: Saturday, September 9th , 2017
Time: 12:35-2:35pm
Max participants: 25

2) Theatre on Ice (with Victoria Bernardo and Alyssa Wise)
Date: Saturday, September 16th , 2017
Time: 12:35-2:35pm
Max participants: 25

WINTER

3) Stroking, Edges and Turns
Date: Thursday, January 4th, 2018
Time: 10-12pm
Max participants: 25

4) Let’s Get Technical!
Date: Friday, January 5th, 2018
Time: 10-12pm
Max participants: 25